© 2020 Moto Survival Finland - Koulutusta kouluttajille

Mikä MoToS on?

Kaikki sai alkunsa siitä, kun joukko Smoton, Liikenneturvan, Smokin ja MP 69:n kouluttajia perustivat 31.08.2002 Moto Survival Finland ry nimisen yhdistyksen. Yhdistyksestä käytetään myös nimeä MoToS. Yhdistyksen kotipaikkana on Tampere ja toimialueena on koko maa.

MoToS syntyi selkeästi tarpeesta, koska koulutukseen haluavien joukko on jatkuvasti kasvanut ja suuri joukko motoristeja jää edelleen koulutuksen ulkopuolelle. Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa koulutusta sitä tarvitseville sekä toimia yhteistyössä muiden koulutusta järjestävien tahojen kanssa.

Yhdistys pyrkii kansainvälisesti kohottamaan moottoripyöräilyharrastuksen arvostusta ja edistämään moottoripyöräilylle myönteistä liikennekulttuuria, sekä jäsenistön harrastusmahdollisuuksia.

Yhdistys edesauttaa motoristeja omaksumaan oikean ajotavan, sekä perustaa hyvät suhteet moottoripyöräilijöiden ja yleisön välille, ja ylläpitää niitä.

Yhdistys tulee osallistumaan erilaisiin moottoripyöräilijöille suunnattuihin tapahtumiin.

Yhdistys edellyttää jäseniltään esimerkillistä liikennekäyttäytymistä ja järjestää jäsenilleen, sekä muille motoristeille moottoripyöräilyyn liittyvää koulutusta.

Kaikki kouluttajajäsenet allekirjoittavat sopimuksen, jossa on määritelty kouluttajalta vaaditut edellytykset, kuten esimerkillinen käytös, ajovarusteiden käyttö aina ajettaessa, moottoripyöräilylle myönteisen liikennekulttuurin edistäminen omalla toiminnalla, sekä osallistuminen yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin.

Mikäli kouluttajajäsen ei enää täytä sopimuksessa määriteltyjä vaatimuksia, tai muuten käytöksellään vahingoittaa yhdistyksen mainetta, voi hallitus niin tarpeelliseksi katsoessaan erottaa kouluttajajäsenen tehtävästään.

Jos yhdistys purkautuu, lankeavat mahdolliset yhdistyksen varat lasten Klinikoiden kummit ry:lle, mikäli sellainen yhdistyksen lopettamishetkellä on Suomessa, muussa tapauksessa TAYS:n lasten osastolle laitehankintoihin.

Moto Survival Finlandin logo ladattavissa eri muodoissa.
moto_survival_finland_logo
Lataa JPG-versio verkkosivuille
Lataa PNG-versio esitteisiin
Lataa PDF-versio paino käyttöön

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
20160528_132001 (1)
20160528_121151 (1)
© 2003-2020 Moto Survival Finland.